Distribuidors oficials de la marca UNIQUE
Més de 30 models diferents de piscines de polièster directament de fàbrica

PISCINES DE POLIÈSTER

PISCINES DE POLIÈSTER

Blaumar Pools som distribuidors oficials de UNIQUE.
Presents en el mercat des de fa més de 20 anys ens encarreguem de la fabricació, transport i instal·lació de piscines de polièster.
La suma dels nostres rigorosos processos de fabricació juntament amb l’estricta selecció de proveïdors de matèria primera ofereix com a resultat una qualitat incomparable.
Amb les nostres piscines la seguretat està garantitzada. Les nostres piscines compten amb una garantia fabricant de 10 anys.
Control de qualitat diaris. Un laboratori propi analitza constantment les piscines fabricades amb estudis d’envelliment.

Comptem amb més de 30 models incloent diferents formes, mides i estils.
Des de models de piscina amb zona de platja, bancs i tumbones, fins a models més tradicionals i clàssics.

  FABRICACIÓ

La composició de les nostres piscines és amb barrera anti-osmosis.
Amb unes instal·lacions de més de 15.000 m2 totes les nostres piscines estàn fabricades amb matèria primera d’alta qualitat i inclouen les següents capes de materials.

  Sistema anti-fuites d’aigua
  Sistema anti-fuites ………….d’aigua

El nostre sistema de fabricació inclou un pre modelat de connexions hidràuliques sobre el motlle per evitar foradar la piscina a l’alçada de les broquetes d’impulsió i evitar fuites d’aigua.

  Capa poliuretà

Estalvieu fins a 5ºC de temperatura de l’aigua o reduiu els costos de calefacció de la vostra piscina gràcies a la nostra capa d’aïllament tèrmic de poliuretà.
A més, aquesta carcassa de poliuretà té una alta densitat que protegeix i reforça la piscina.
* La temperatura dependrà de diferents factors com ara les condicions climàtiques, sector, mides piscina, cobertor, etc.

Kit luxe

El Kit luxe o confort és un sistema de preinstal·lació hidràulica únic i patentat.
Tota la preinstal·lació hidràulica de la piscina queda recoberta amb fibre de vidre i resina, com els reforços, el que permet protegir-la i evitar el seu contacte amb la grava.
Aquest KIT inclou un canvi de projector led blanc a multicolor amb comandament a distància, i el subministrament d’un KIT de manteniment complet i un KIT de fontaneria per a instal·lació de la seva piscina.

Gamma de colors

Gamma de colors

Fases de la fabricació de la piscina

Fases de la fabricació de la piscina

Vols saber més sobre les piscines de polièster?

Open chat
Et podem ajudar?