Disfruta del bany amb una bona
qualitat d'aigua
Servei gratuït d'analítiques d'aigua i assessorament tècnic-químic

TRACTAMENT DE L'AIGUA

TRACTAMENT DE L'AIGUA

La química de l’aigua i mantenir els seus paràmetres sempre equilibrats són vitals i fonamentals per a gaudir d’una bona qualitat d’aigua i poder disfrutar del bany.
Amb el nostre servei gratuït d’analítiques d’aigua ajustarem correctament aquests paràmetres com el clor lliure, clor total, ph, alcalinitat, duresa càlcica, fosfats, àcid cianúric i nivells de sal en piscines salines entre d’altres, assessorant al client sobre quins productes i dosis ha de fer servir per tenir l’aigua en un estat òptim i saludable.

Amb una mostra d’aigua de la piscina podrem detectar i eliminar els bacteris, virus i microbis existents, terbolesa de l’aigua, presència d’algues, fosfats i altres.

Utilitzarem tractaments com el clor xoc o lent, en format granulat, líquid o tabletes, algicides, floculants, anticalcaris, incrementadors i disminuidors de ph i alcalinitat, eliminador de fosfats, oxigen actiu i altres.

A Blaumar Pools disposem també de productes específics per a l’hivernatge de les piscines, eliminadors d’insectes, per a eliminar l’excés de coure, destructors de greixos i broncejadors i molt més.
Demana informació i assessorament a la nostra botiga. Cada problema té una solució.

Recuperació d'aigues verdes en 24 hores

El vidre com a millor medi filtrant per a la teva piscina

El vidre com a millor medi filtrant per a la teva piscina

Aigua més cristal·lina i transparent

El AFM® ng és el mitjà filtrant d’última generació, fet de vidre reciclat, s’activa per optimizar la qualitat de la filtració. Substitueix completament el sílex o sorra del filtre de piscina i redueix el consum de productes de desinfecció
Eco Filterglass Plus és un mitjà filtrant fet de vidre reciclat blanc, marró i verd. Gràcies a una filtració més fina que la sorra, Eco Filterglass Plus limita l’obstrucció del filtre i millora la qualitat de filtració.

Particularment resistent al biofilm, redueix el consum de desinfectants i la seva facilitat de neteja redueix el temps de contrarentat i per tant el consum d’aigua.

  • Vidre reciclat activat amb superfície hidrofòbica
  • Vidre bio-resistent
  • Més rendiment
  • Una vida més llarga
  • Econòmic
  • Alta qualitat de fabricació

Canvia la sorra del teu filtre per vidre

Open chat
Et podem ajudar?