Piscines de polièster

poliester-piscines-blaumar-portada-serveis

Piscines de polièster

A Blaumar Pools som distribuidors oficials de UNIQUE.

Presents en el mercat des de fa més de 20 anys ens encarreguem de la fabricació, transport i intal·lació de piscines de poliester. La suma dels nostres rigorosos processos de fabricació juntament amb l’estricta selecció de proveïdors de matèria primera ofereix com a resultat una qualitat incomparable.

Amb les nostres piscines la seguretat està garantitzada. Les nostres piscines compten amb una garantia fabricant de 10 anys. Control de qualitat diaris. Un laboratori propi analitza constantment les piscines fabricades amb estudis d’envelliment.

Comptem amb més de 25 models incloent diferents formes, mides i estils. Des de models de piscina amb zona de platja, bancs i tumbones, fins a models més tradicionals i clàssics.

poliester-pool-blaumar
  1. Fabricació:
    La composició de les nostres piscines, amb barrera anti osmosis (barrier coat anti osmosis).
  2. Sistema anti fuites d’aigua:
    Sense necessitat de foradar la piscina per instal·lar els tubs ja que inclou un pre modelat de connexions hidràuliques en el motlle.
  3. Capa poliuretà:
    Capa addicional per aïllar, protegir i reforçar la piscina. Amb aquesta capa d’aïllant tèrmic es guanyen fins a 5ºC de temperatura de l’aigua.
KIT CONFORT:

Un Sistema de preinstal·lació hidràulica únic i patentat. Tota la preinstal·lació hidràulica de la piscina queda recoberta amb fibra de vidre i resina, com els reforços, el que permet protegir-la i evitar el seu contacte amb la grava.

Open chat
Et podem ajudar?