Construcció i reforma

portada-contrucio-blaumar-servei

Construcció i reforma

A Blaumar Pools dissenyem i construim tot tipus de piscines d’obra amb sistema gunitat via humida (formigó projectat) i amb qualsevol acabat de revestiment com el gressite, gres porcelànic, pebble, liner o làmina armada i altres.

Així mateix realitzem treballs de reforma de piscina com rejuntar, gressitar, canvis de coronació, aixecar profunditats, traslladar filtracions de lloc, escales i bancs d’obra, zones de platja, etc. Les nostres piscines ténen una garantía de 10 anys en la seva estructura i garantitzem totalment la seva impermeabilitat gràcies al formigó projectat. 

Oferim un servei claus en mà i ens encarreguem des del disseny, excavació, projecte tècnic i permisos, fins a la direcció d’obra tant per a piscines particulars com públiques. Per tal de facilitar al client l’execució del seu projecte de piscina proporcionem també un servei integral dels treballs d’exterior de la mateixa (terrasses, gespa artificial i entarimats de fusta o teca).

 
PROCÉS CONSTRUCTIU:

Després d’una visita tècnica per definir el disseny, materials i l’emplaçament de la piscina es procedeix a l’excavació amb la cota definida. Finalitzada l’excavació es comença amb l’encofrat i posteriorment amb el gunitat del vas i col·locació de l’entramat de tubs i empotrables. Per acabar es col·loca la coronació de la piscina i el revestiment final i s’instal·len els equips de filtració i desinfecció.

1/ REVESTIMENT GRESSITE

Àmplia gamma de colors i textures de mosaics vítrics de mida stàndard 2,5 x 2,5 cms.

revestiment-gres-porcelanic-blaumar-pools

2/ REVESTIMENT GRES PORCELÀNIC

Revestiment ceràmic amb peces de mides stàndard 30 x 60 cms i peça especial corona.

revestiment-pebble-tech-blaumar-pools

3/ REVESTIMENT PEBBLE TECH

Revestiment continu d’aspecte natural compost per una fina selecció de pedres i còdols naturals provinents de la mar. Mides de la pedra de 3 mm.

Open chat
Et podem ajudar?